Donateurs

Steun H.M.V. en word donateur

Muziekvereniging H.M.V. is onvoorwaardelijk verbonden met Holten. Al jarenlang verzorgt H.M.V. de muzikale begeleiding van diverse evenementen waaronder de carnavalsoptocht, de aubade op Koningsdag, de herdenkingen op 4 mei, de optochten in Dijkerhoek en Espelo en de Volkskerstzang of de dienst op Kerstavond.

Wij doen dit als vereniging erg graag en met heel veel plezier. Om onze activiteiten te kunnen bekostigen zijn wij dankbaar dat H.M.V. beschikt over een flink aantal donateurs die onze vereniging een warm hart toedragen. Deze mensen en bedrijven maken het voor ons mogelijk om als vereniging te blijven bestaan. Zo kan de muziek blijven klinken en kunnen wij ons laten horen en zien in Holten.

Mede dankzij deze steun zijn we in staat om onze instrumenten te onderhouden en te vervangen, bladmuziek aan te schaffen, concerten te organiseren en ons verenigingsgebouw te beheren.

Dankzij onze donateurs kan de vereniging blijven investeren in de jeugd en het instrumentarium voor orkest en slagwerkers. Draagt u ook bij aan de muzikale ontwikkeling van Holten en wordt u donateur van H.M.V.?

Er verandert in de loop der tijd wel eens wat in de situatie van onze donateurs. Wij proberen dit zelf goed bij te houden maar wij zouden het prettig vinden als u wijzigingen per email aan ons kenbaar wilt maken. Op deze manier kunnen wij ons donateurenbestand actueel houden.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de donateursadministratie van H.M.V., bereikbaar via [email protected].

Alvast bedankt voor uw financiële steun!

X